Står du i vårdkö för besvär med hand/handled/armbåge? Då kan vi hjälpa dig. Läs mer här.

Välkommen till Atleva Specialistvård

Vi består idag av verksamheterna HandCenter, FotCenter och Atleva Ortopedi.
Nu är vi ca. 200 anställda och växer i snabb takt.
Som anställd inom Atleva koncernen kommer du till en miljö där engagemang, respekt och ansvar är några av våra ledord, vilket gör att vi vågar ta nya grepp och samtidigt agera med omtanke och vördnad för kollegor och patienter.

Handplockade specialister
Våra medarbetare har mångårig klinisk erfarenhet och all personal är omsorgsfullt utvald efter kompetens och förmåga inom sitt verksamhetsområde. Vi vill alltid vara nära till hands för våra patienter. Vi har placerat våra kliniker centralt på flera orter runtom i Sverige. Ambitionen är att fortsätta utöka vår verksamhet med fler kliniker och ytterligare verksamhetsområden.

Utvecklas med oss

För oss handlar det om att hela tiden utveckla vår verksamhet. Vi fokuserar på att utveckla vår personal och tillgodose möjligheter för alla anställda att växa inom bolaget. Vi ser våra anställda på individnivå och inspireras dagligen av deras driv, kreativitet och kompetens.

Vi har ett minst lika stort engagemang mot våra anställda som mot våra patienter, och vi gör vårt bästa för att varje anställd ska trivas hos oss.