Maria Rundgren undersköterska/ gipstekniker, började på Handcenter 2023.

Har tidigare arbetat på Barnortopedmottagningen på Astrid Lindgrens Barnsjukhus i 19 år, sedan 2004.

Utbildad gipstekniker sedan 2014.

Utbildad undersköterska 1982 och gipstekniker 2008. Tidigare arbetat på SUS Malmö, neurologen, akutens mottagningsavdelning, ortopedmottagning och senaste arbetsplatsen handkirurgens mottagning. Arbetar sedan februari 2023 på HandCenter/FotCenter som undersköterska/gipstekniker både på operation och mottagning.

Arbetar som Medicinsk Sekreterare/Vårdadministratör på HandCenter Öresund.

Ritva har tidigare arbetat som undersköterska sedan 2001 inom Malmö Stad och sadlade om till Medicinsk sekreterare 2013 och har sedan dess arbetat på Handkirurgen och Plastikkirurgiavdelning, på SUS, Malmö.

Olivia har arbetat som undersköterska sedan 1997. Sedan år 2000 har hon arbetat på Handkirurgens operationsavdelning SUS Malmö som dubbelkompetent undersköterska operation/anestesi. Olivia arbetar på både på vår mottagning samt operation sedan 2017.

Lena Karlsson undersköterska och arbetade tidigare på ortopedkliniken Capio Lundby sjukhus där även handkirurgi ingick som specialitet. Lena som har arbetat hos oss sedan 2012 har huvudansvaret för våra polikliniska operationer och deltar i mottagningsarbetet. Hon är även ansvarig för materialinköp på mottagningen.

Agnetha är utbildad steriltekniker sedan 2021 och utbildad undersköterska sedan 2009.
Hon har tidigare arbetat på Karolinska Universitetssjukhuset inom sterilteknik.
Agnetha började arbeta på HandCenter september 2022.

Anette är undersköterska och delar sin tjänst mellan Hand- och FotCenter. Anette har tidigare arbetat inom handkirurgi och ortopedi på Sabbatsbergs Sjukhus. Anette har också erfarenheter inom urologi och kärlkirurgi från Karolinska sjukhuset.

Pernilla Schneidler är undersköterska och har arbetat i fem år på handkirurgen på Sabbatsberg sjukhus. Innan det så har hon även arbetat inom medicin, ortopedi och hemsjukvård. Pernilla arbetar som undersköterska och operationskoordinator på HandCenter och började 2012.